0

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ιστορικό παιχνίδι αύριο (29/8) το βράδυ απέναντι στην Μπράγκα, διεκδικώντας τη μεγάλη ανατροπή που θα τον στείλει στους ομίλους του Champions League μετά από 13 χρόνια και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι καυτή.

Τα σχεδόν 60.000 εισιτήρια που είχαν βγει σε διάθεση, έχουν κάνει σχεδόν… φτερά, καθώς απέμειναν λιγότερα από 800  για το sold out. Ο κόσμος του τριφυλλιού γεμίζει το ΟΑΚΑ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει την ανατροπή σκηνικού στο ματς με την Μπράγκα (2-1 υπέρ των Πορτογάλων το πρώτο ματς) και να επιστρέψει σε ομίλους Champions League για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Οι φίλοι της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι από την μέχρι τώρα πορεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών του, πράγμα που φαίνεται από το πόσα εισιτήρια έχουν μείνει για την αυριανή ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Aπό την πράσινη ΠΑΕ απλά ανέφεραν ότι ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο ώρες πριν, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί και να αποφευχθούν καταστάσεις συνωστισμού.

Θα αλλάξει το αμυντικό δίδυμο ο Γιοβάνοβιτς;;

Previous article

Έφτασε Ελλάδα και ο Κάιλ Γκάι:«Να κερδίσουμε την Euroleague και το πρωτάθλημα, για αυτό ήρθα εδώ» (vid-pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.