0

Οι ώρες δεν περνάνε, αυτός ο κόμπος στο στομάχι, αυτό το γλυκό άγχος, αυτό το απίστευτο συναίσθημα, που τόσο μας έλειψε 11 χρόνια.

Από το 2011 έχει να κουνηθεί το σεντόνι στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τόσα χρόνια ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα πέρασε πολλά, έφθασε πολύ χαμηλά και εδώ και δύο χρόνια, άρχισε να κάνει βήματα, που μοιάζουν με άλματα και σήμερα έφθασε και πάλι να είναι ένα παιχνίδι μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιος θα το πίστευε πέρυσι τέτοια ημέρα…

Αυτό το καλοκαίρι άρχισε ένα ταξίδι που δεν ξέρουμε που θα φθάσει. Είναι ταξίδι, που δίνει το δικαίωμα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να ονειρεύονται. Την Τρίτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ οι νεώτεροι θα μάθουν και οι παλιότεροι θα θυμηθούν τι σημαίνει να παίζει ο Παναθηναϊκός στο τσάμπιονς λιγκ.

Το γήπεδο θα πρασινίσει, 60000 κόσμος θα πάνε στο γήπεδο με λαχτάρα να δουν την ομάδα και με την ελπίδα στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουν την επιστροφή στα αστέρια μετά από 13 χρόνια. Το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολύ σωστά ο κόουτς είπε, ότι ο κόσμος θα βοηθήσει με την παρουσία του, αλλά το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Η Μπράγκα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που πρόπερσι έφθασε μακριά στο Europa League κέρδισε το πρώτο παιχνίδι, άρα είναι φαβορί. Θα είναι και αυτό ένα παιχνίδι λεπτομερειών, ένα παιχνίδι που θα σπάσουν καρδιές. Εμείς πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι, περήφανοι που θα ζήσουμε και πάλι μία τέτοια βραδιά στο ΟΑΚΑ.

Μία βραδιά με το σεντόνι να κουνιέται στο κέντρο του γηπέδου και τον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο, για να βλέπει τον Παναθηναϊκό να παίζει για την πρόκρισή του στο Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως λέει και ο Ιβάν.

Ζήστε το, χαρείτε το , φωνάξτε για την ομάδα, αυτές οι βραδιές μένουν πάντα στη μνήμη μας. Οι ευρωπαϊκές. Φυσικά όλοι θέλουμε στο τέλος της βραδιάς να είμαστε στα αστέρια, αλλά όπως και να έχει αυτή η βραδιά θα είναι η συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού, που το τέλος του δεν ξέρουμε που θα είναι για τον φετινό Παναθηναϊκό, ο οποίος μας έχει δώσει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε.

Τα πολλαπλά κέρδη της επιστροφής

Previous article

Πάρκο 215 στρεμμάτων με το γήπεδο του Παναθηναϊκού (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.