0

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα κόντρα στην Μπράγκα και να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Μπερνάρ Ντουάρτε.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε, σε αντίθεση με την Μπράγκα, και για αυτό αποκλείστηκε, διαπίστωσε πως είχαν άγχος στην τελική προσπάθεια για το γκολ και θεωρεί πως οι «πράσινοι» μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη με το ρόστερ που διαθέτουν.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, αξίζαμε περισσότερα. Δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Νικά αυτός που σκοράρει. Είχαμε άγχος στις τελικές. Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Champions League, αλλά τώρα θα προχωρήσουμε στο Europa League.

Αναμφίβολα και χωρίς να ξεχνάμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλά γιατί είμαστε ένα σύνολο που μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και στο πρωτάθλημα και στο Europa League».

Γιοβάνοβιτς: «Η αστοχία και τα λάθη μας στοίχισαν – Θέλαμε πολύ την πρόκριση στο Champions League»

Previous article

Τα χρήματα που εξασφάλισε από το Champions League κι αυτά που περιμένει από τους ομίλους του Europa League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.