0

Ο τεχνικός διευθυντής της Αντβέρπ Μαρκ Όφερμαρς μίλησε για τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός διευθυντής της Αντβέρπ Μαρκ Όφερμαρς μίλησε στο SDNA για τον Παναθηναϊκό , τον οποίο εκθείασε αλλά και για την ιστορία του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τι να πω για τον Παναθηναϊκό; Έχω απεριόριστο σεβασμό για αυτό τον σύλλογο από την εποχή που αγωνιζόμουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Άγιαξ, την Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα. Τέθηκα αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό και πάντα έτρεφα σεβασμό για την ελληνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και παράδοση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πάντα ξέραμε πως θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε».

Ο Όφερμαρς είχε απουσιάσει από τα ματς του Άγιαξ με τους «πράσινους» το 1996, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού αλλά δεν ξεχνά την εμφάνιση του «Τριφυλλιού» στο Άμστερνταμ.

«Παραδόξως αν και αγωνίστηκα στο ‘Καμπ Νόου’ απέναντι στον Παναθηναϊκό το 2002 δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνο το ματς. Μόνο το σκορ. Αντίθετα, θυμάμαι τα παιχνίδια του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό το 1996, όταν η ελληνική ομάδα μας νίκησε στο Άμστερνταμ.

Είχα σοβαρό τραυματισμό εκείνη την εποχή και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Θυμάμαι όμως πως μας είχε δυσκολέψει ο Παναθηναϊκός. Στη ρεβάνς, ευτυχώς ο Λιτμάνεν ήταν σε εκπληκτική βραδιά και πέτυχε δύο γκολ. Έτσι καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό του Champions League».

Ο άλλοτε εξτρέμ και επί μια δεκαετία αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ, μίλησε και για την τωρινή ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να μην ήταν το ίδιο ανταγωνιστικός με την ομάδα που γνώριζα εγώ όταν αγωνιζόμουν, όμως βλέπω πως επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο. Θεωρώ πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο».

 

Επέλεξαν αριθμό στις φανέλες τους οι παίκτες του “Εξάστερου”

Previous article

Έρχεται πρόταση για παίκτη του Παναθηναϊκού – Σκάουτερ στο ΟΑΚΑ

Next article

You may also like