0

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει ακόμη και τη Λίβερπουλ να… φοβάται την έδρα-καζάνι!

Το αγγλικό Μέσο «Anfield Watch», το οποίο ασχολείται με τη Λίβερπουλ, έκανε αναφορά στους ομίλους του Europa League και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι «κόκκινοι» θα ήταν καλό να αποφύγουν την έδρα του Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα:

«Οι “ρεντς” θα μπορούσαν να κληρωθούν με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Μαρσέιγ και τη Φράιμπουργκ,  που είναι οι πιο δύσκολες κληρώσεις βάση του συντελεστή της UEFA.

Ο Κλοπ θα προτιμούσε επίσης να αποφύγει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων μεσοβδόμαδα, πράγμα που σημαίνει ότι οι Μακάμπι Χάιφα και Καραμπάγκ(αν προκριθούν) είναι καλύτερα να μη βρεθούν μπροστά στον δρόμο του.

Η Ρεάλ Μπέτις θα μπορούσε επίσης να τη δυσκολέψει, ενώ οι έδρες-καζάνια των Ρέιντζερς, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα ήταν καλύτερο να αποφευχθούν μέχρι τα νοκ άουτ».

Το νομικό «κώλυμα» για τον επαναπατρισμό του Μπερνάρ

Previous article

Η μεταγραφή φορ και αυτός που πρόκειται να κοπεί!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.