0

Μεγάλες «μάχες» δίνονται από τα τηλεοπτικά κανάλια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των φιλικών του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα σεζόν και όπως φαίνεται με το… καλημέρα επιστρέφει και το πολύ ισχυρό brand name του «Παντοκράτορα» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνωστοποίησε πριν λίγες ημέρες τα φιλικά προετοιμασίας της, με τα κανάλια να κάνουν τεράστια προσπάθεια για να αναλάβουν την μετάδοση τους.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ανυπομονεί για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, στην οποία αναμένεται να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο μετά από τα τελευταία εντελώς αποτυχημένα χρόνια.

Η ομάδα αναχωρεί αύριο για την Σλοβενία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα πρώτα της φιλικά προπονητικού χαρακτήρα.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα θα δώσει δυνατά φιλικά αρχής γενομένης με το τουρνουά του Περιστερίου «Νίκος Φάσουρας». Σε αυτά τα φιλικά θα έχει την ευκαιρία η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να… παρουσιαστεί ανεπίσημα στο «πράσινο» κοινό, καθώς την μετάδοση τους έχει αναλάβει η ΕΡΤ.

Έκτοτε, οι 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα ταξιδέψουν στην Ρόδο για το τουρνουά με το όνομα του Νίκου Γκάλη (NICK GALIS INTERNATIONAL TOURNAMENT). Στο νησί της Ρόδου θα κοντραριστούν με την Φενέρ στις 16/9 και την επόμενη ημέρα με την Μακάμπι, με τηλεοπτική μετάδοση από το Action 24.

Από εκεί και πέρα, τα φιλικά θα ολοκληρωθούν με τον θεσμό πλέον, το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Εκεί γίνεται και η «μάχη» μεταξύ NOVA και Action24 για το ποιος θα αναλάβει την μετάδοση των τελευταίων φιλικών προετοιμασίας πριν το Σούπερ Καπ για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Το σκεπτικό της αλλαγής του Ιωαννίδη

Previous article

Ο Παναθηναϊκός φώναξε πως επέστρεψε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.