0

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις πολύ λίγες πιθανότητες νέας μεταγραφής μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» είπε για το παιχνίδι της Κυριακής: «Όλος ο οργανισμός προετοιμάζεται για τα Γιάννενα. Ηδη, η ομάδα έχει γυρίσει σελίδα μετά τον αποκλεισμό. Θα δούμε τι αλλαγές θα γίνουν. Θα γίνει η μια αναγκαστική του Γεντβάι, ο οποίος μένει εκτός δράσης για 15 μέρες λόγω θλάσης. Θα δούμε ποιες θα είναι οι άλλες. Μια πιθανή αλλαγή είναι ο Τσέριν αντί του Βιλένα. Θα αποφασίσει ο προπονητής, θα δει την κόπωση και θα καταλήξει. Η ομάδα Πάει σε μια έδρα που έχει πάθει ζημιές. Πέρυσι νίκησε στο τελευταίο λεπτό. Τα Γιάννενα έχουν μια πολύ καλή ομάδα και υπάρχει ένα μεγάλο πρέπει για νίκη στον Παναθηναϊκό».

Για τις πιθανότητες μεταγραφής: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχει έρθει κάτι για αποχώρηση. Μόνο σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει κάτι. Ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά είναι καλυμμένος. Ηδη, πρέπει να κοπούν επιπλέον παίκτες στη λίστα που θα δηλωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Αφήνω ένα πολύ μικρό παράθυρο, αλλά όχι ως σημαντική πιθανότητα».

Για τις σίγουρες αποχωρήσεις: «Ο Τσόκαι θα φύγει δανεικός. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για τον παίκτη και θα δούμε που θα πάει. Θα αποχωρήσει και ο Γκάνεα τις επόμενες ημέρες».

Επίσης, ο Νικολογιάννης μίλησε και για την κλήρωση για τους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός φώναξε πως επέστρεψε

Previous article

Το βίντεο από την «πρώτη» στο ΟΑΚΑ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.