0

Ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ θα συνεχίσει στο ΝΒΑ καθότι ήρθε σε συμφωνία με τους Μπόστον Σέλτικς για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το όνομα του Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ έπαιξε πολύ για τον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο. Την τελευταία μέρα του μήνα ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ δικαιώθηκε για την υπομονή που έκανε όλο το καλοκαίρι, δεδομένου πως βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στο ΝΒΑ. Για ένα χρόνο. Στους Μπόστον Σέλτικς.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ ήταν διατεθειμένος να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για να βρει κάτι στο ΝΒΑ. Έστω ένα μονοετές συμβόλαιο. Οι Μαϊάμι Χιτ αποτελούσαν την πρώτη επιλογή για εκείνον, με την υποσημείωση της ανταλλαγής για χάρη του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε (θεωρείται βέβαια θέμα χρόνου), με αποτέλεσμα να καταλήξει στους Μπόστον Σέλτικς.

Όλα αυτά βέβαια προέκυψαν ως εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, αφού μια βδομάδα νωρίτερα, ο Τι Τζέι Γουόρεν και ο Λαμάρ Στίβενς ήταν αυτοί που αποτελούσαν προτεραιότητα για τη Βοστώνη. Στο τέλος του μήνα όμως, αυτός που πήρε το συμβόλαιο (μονοετές, να ξαναπούμε) ήταν ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο rotation ενός σπουδαίου οργανισμού, που κάνει πρωταθλητισμό και στοχεύει στο δαχτυλίδι του ΝΒΑ.

Σπόντα Γιαννακόπουλου για Ιτούδη! (Vid)

Previous article

Ποιοι θα είναι στη λίστα Γιοβάνοβιτς για τους ομίλους του Europa League;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.