0

Ο Παναθηναϊκός πήρε παλικαρίσιο διπλό στους «Ζωσιμάδες», χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος και το εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παραδοσιακά, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως δυσκολεύεται στους «Ζωσιμάδες», αλλά μέσα στο 2023 κατάφερε να πάρει δεύτερο διπλό, δείχνοντας πλέον πως έχει τον τρόπο και τον προπονητή να πάρει τέτοια αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες.

Η χθεσινή (3/9) αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στράβωσε όσον αφορά τους τραυματισμούς των «πρασίνων», ωστόσο κύλησε εν τέλει όπως ήθελε ο Παναθηναϊκός, σχετικά με το αποτέλεσμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε κάτι που δεν το κάνει συχνά, αλλά ήταν αναγκασμένος να το κάνει λόγω των συνθηκών. Ρίσκαρε στις επιλογές του και είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα εντός αγωνιστικού χώρου.

Κοουτσάρισμα για σεμινάριο ακόμη μία φορά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε μία αναμέτρηση που έχεις χάσει τέσσερις ποδοσφαιριστές, σε ένα γήπεδο που σπανίως παίζεται ποδόσφαιρο, ο Σέρβος τεχνικός διατήρησε τη ψυχραιμία του και έδειξε πως δεν προτίθεται να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την Ήπειρο. Κλήθηκε ακόμη και να αλλάξει πλευρά σε έναν παίκτη που σπάνια αγωνίζεται σε αυτή, ενώ ακόμη η κίνησή του να μεταφέρει τον Αράο πιο πίσω για το build up παιχνίδι της ομάδας του, έδειξε την πρόθεσή του να ρισκάρει.

Από τους «Ζωσιμάδες», ο Παναθηναϊκός δεν πήρε μόνο το αποτέλεσμα. Κέρδισε επίσης τις εμφανίσεις των Πάλμερ-Μπράουν και Αράο, που έδειξαν τους -επιπλέον- λόγους για τους οποίους το «τριφύλλι» έχει βάθος τη φετινή σεζόν, ωστόσο έχασε τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών.

Από κει και πέρα, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έσπασε το… ρόδι της αφλογιστίας του, πετυχαίνοντας γκολ για πρώτη φορά μετά το περυσινό ματς με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (6 Μαρτίου). Αδιαμφισβήτητα, ο Αργεντινός εξτρέμ το χρειαζόταν πολύ, προκειμένου να «ξεμπουκώσει» και να βρει τα πατήματα που χρειάζονται για να προσφέρει τις βοήθειές του στο επιθετικό κομμάτι του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός είναι …Λερναία Ύδρα!

Previous article

Η απόφαση του Γιοβάνοβιτς για τον Γερεμέγεφ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.