0

Γνωστή έγινε η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να κάνει μόλις μία αλλαγή σε σχέση με την λίστα που είχε δηλώσει για τα παιχνίδια με την Μπράγκα.

Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να βάλει τον Πάλμερ-Μπράουν και να αφήσει εκτός τον Βέρμπιτς. Καμπανάκι αυτό για τον δεύτερο. Λόγω τραυματισμού ίσως έχανε το πρώτο παιχνίδι των ομίλων με τη Βιγιαρέαλ, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που «κόπηκε» από την ευρωπαϊκή λίστα.

Πιθανότατα ο Γιοβάνοβιτς να έκρινε πως θα είναι ρίσκο να πάει με τρεις στόπερ. Έτσι έβαλε και τέταρτο στις επιλογές του για παν ενδεχόμενο. Ο Γεντβάι, άλλωστε, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι τραυματίας.

Αντιθέτως, ο Βέρμπιτς παίζει σε μία θέση που υπάρχουν επιλογές. Για τα πλάγια ο Παναθηναϊκός έχει τους Μαντσίνι, Παλάσιος, Αϊτόρ και εκεί μπορεί να παίξει και ο Μπεράρντ. Υπάρχει, δηλαδή, μία τετράδα.

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Σένκεφελντ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Βιλένα, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρντ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Λίλο θα είναι στους διαθέσιμους.

Αντιθέτως, ο Γιοβάνοβιτς άφησε και πάλι εκτός τους Κλεϊνχέισλερ, Ζέκα και Γερεμέγεφ. Οι δύο τελευταίοι είναι καθαρά συμπληρωματικές λύσεις στο φετινό ρόστερ. Για τον πρώτο έχει παίξει ρόλο και ο τραυματισμός του. Ωστόσο, στη μεσαία γραμμή υπάρχουν ούτως ή άλλως πολλές επιλογές.

Γιατί ο Χουάντσο ταιριάζει τέλεια στον Παναθηναϊκό του Αταμάν!

Previous article

«Τρελάθηκε» γνωστός youtuber με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Οι καλύτεροι του κόσμου»! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.