0

Το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον νεοαποκτηθέντα Αμερικανό στόπερ

Ο Αμερικανός στόπερ και μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» από την Τρουά, ήρθε να προσφέρει μια επιπλέον ποιοτική λύση στο κέντρο της άμυνας πλαισιώνοντας τους Μάγκνουσον, Σέκνφελντ και Γεντβάι.

Εσχάτως μάλιστα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής κέρδισε μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα του «Τριφυλλιού» εν όψει των επερχόμενων αναμετρήσεων στην φάση των ομίλων του Europa League.

Αφού πήρε το επίσημο βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 20 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Βόλο για την 2η αγωνιστική, στο…καπάκι μπήκε για πρώτη φορά στην αρχική 11άδα και μαζί με τον Σένκεφεντ σχημάτισαν το δίδυμο των στόπερ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες»

Κατά κοινή ομολογία στην πρώτη «ενδεκαδάτη» συμμετοχή του παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία κι έδειξε πως διαθέτει το «πακέτο» προκειμένου να εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αμερικανός σέντερ – μπακ κερδίζει ολοένα και περισσότερους… πόντους σε καθημερινή βάση στο Κορωπί.

Σύμφωνα με το παρασκηνιακό ρεπροτάζ στις ιδιαίτερες συζητήσεις μεταξύ των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπάρχουν ουκ ολίγα θετικά σχόλια για την πολύ καλή εικόνα του στις προπονήσεις.

Συν το γεγονός πως καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα οικογενειακά διπλά έχοντας πολλές φορές – μέχρι τώρα-  απέναντι του ως…αντίπαλο τον Φώτη Ιωαννίδη που βρίσκεται σε φόρμα από το ξεκίνημα της νέας σεζόν και είναι πάντα ιδιαίτερα δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες.

Ποιος θα είναι ο παίκτης-αποκάλυψη για τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Πρώτο φιλικό τεστ για το μπάσκετ γυναικών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.