0

Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για τα πρώτα σοβαρά φιλικά του, η περίπτωση του Ουκρανού επέστρεψε στο προσκήνιο και στο Τριφύλλι ψάχνουν ακόμα στην Αμερική…

Πριν από μερικές μέρες οι Αμερικάνοι αποκάλυψαν ότι ο Σβι Μίχαϊλιουκ υπέγραψε για έναν χρόνο με τους Μπόστον Σέλτικς. Πριν από ορισμένες ώρες γνωστοποιήθηκε ότι το συμβόλαιο του Ουκρανού με την ομάδα της Βοστώνης δεν είναι γκαραντί. Μπορεί, όμως, να γίνει μετά από συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το νέο αυτό, απολύτως λογικά, έκανε πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού να αναρωτηθούν αν μπορεί να αλλάξει κάτι στην πορεία και ο 26χρονος γκαρντ να έρθει στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Αλλά το βασικό είναι ότι οι «πράσινοι» έχουν στρέψει ήδη αλλού το ενδιαφέρον τους. Αν τους κάτσει ο Μίχαϊλιουκ και αυτοί μέχρι τότε δεν έχουν βρει παίκτη, θα πάνε να τον πάρουν. Επειδή, όμως, προβλέπεται ότι τουλάχιστον αυτή την χρονιά ο Ουκρανός θα την φάει στο ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός βλέπει αλλού για την ενίσχυσή του, χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να έχει βρει τον ιδανικό παίκτη.

Ο Ντάνι Γκριν, ο σπουδαίος σουτέρ του ΝΒΑ, που θα μπορούσε να απασχολήσει τους «πράσινους», βρήκε κι αυτός ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σίξερς.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι παίκτες στην Αμερική, αλλά δεν υπάρχει εκείνος, που να κάνει το κλικ στον Εργκίν Αταμάν. Αν ο τελευταίος δει ότι κάτι δεν πάει καλά στα φιλικά, τότε θα πάει να πάρει έναν παίκτη, έστω και αν δεν του κάνει 100%. Ποιος, όμως, μπορεί να πει όχι σε μία περίπτωση όπως του Τέρενς Ρος ή του Οστιν Ρίβερς; Είναι παικταράδες και ας μην είναι ο Μίχαϊλιουκ ή ο Φοντέκιο, που έχει ως…πρότυπα για την ενίσχυσή του το «τριφύλλι».

Τώρα, που σιγά σιγά θα αρχίσουν τα σοβαρά φιλικά, θα αρχίσουν να φαίνονται και πράγματα για το ρόστερ. Και συμπεράσματα σοβαρά θα υπάρξουν αμέσως αμέσως, καθώς τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτώβρη ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί -λογικά- δύο φορές με τον Ολυμπιακό. Και ως γνωστόν τέτοιες κόντρες βγάζουν πάρα πολλά πράγματα. Ικανοποιήσεις αλλά και απογοητεύσεις, ανάλογα με το ποιος κερδίζει και ποιος χάνει.

πηγή: sportdog.gr

Τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τα προκριματικά 

Previous article

Η εκκρεμότητα με τον Τσοκάι και τι ισχύει με Αστέρα και Όσιγιεκ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.