0

Η Εθνική Σλοβενίας με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντράζ Σπόραρ, που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε με 4-2 της Βορείου Ιρλανδίας.

Η Εθνική Σλοβενίας πήρε μια σημαντική νίκη με 4-2 επί της Βορείου Ιρλανδίας εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 10 βαθμούς και είναι ισόβαθμοι στην δεύτερη θέση με την Δανία (έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων).

Απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη αυτή για την Σλοβενία ήταν ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και ένα δοκάρι. Ο Σλοβένος φορ του τριφυλλιού την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε την έκανε γκολ. Συγκεκριμένα, στο 3ο λεπτό ο Σπόραρ βγήκε τετ α τετ μετά από πάσα του Σέσκο και έβαλε τις βάσεις για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Σλοβένων.

Μόλις 4 λεπτά αργότερα, μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων η Βόρεια Ιρλανδία ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πράις. Οι Σλοβένοι συνέχιζαν να πιέζουν και πέτυχαν στο 17΄ το 2-1 με τον Στογάνοβιτς.

Σε καλή βραδιά πέραν του Σπόραρ ήταν και ο έτερος πράσινος, Άνταμ Τσέριν. Ο χαφ του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλές μεταβιβάσεις ενώ έδωσε και την ασίστ στον Σέσκο στο 42΄ για να κάνουν οι Σλοβένοι το 3-1.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε ωραία κίνηση, βγήκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.  Μόλις τρία λεπτά μετά την ευκαιρία του Σπόραρ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με ωραίο σουτ του Έβανς. Στο 56΄ ο φορ του τριφυλλιού όμως δεν αστόχησε και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.

Ο Σπόραρ έκανε μια υπέροχη κίνηση από τα δεξιά προς τα αριστερά, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Βορείου Ιρλανδίας, τον ξεπέρασε και έκανε το 4-2 σε κενή εστία.Στο 94΄ έφτασε μια ανάσα από το χατ τρικ με τους αμυντικούς της Βορείου Ιρλανδίας να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Οι επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν στις περισσότερες φάσεις μέσα ενώ πέρα από τα γκολ που πέτυχε ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της Βορείο Ιρλανδίας. Την ίδια στιγμή ο Τσέριν κράτησε σωστά την θέση του, έτρεξε πολύ, μοίρασε σωστά την μπάλα και πιστώθηκε και την ασίστ στο 3-1 του Σέσκο.

Άκρως θετικό το πρόσημο και για τους δύο ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, με τον Σπόραρ όμως να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής του ομάδας. Και οι δύο αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι.

Μπορεί να είναι ανέτοιμος, αλλά είναι… ωραίος!

Previous article

Δωρεάν οι κάτοχοι διαρκείας σε όλα τα ματς των ομίλων του Europa League!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.