0

Σύμφωνα με το «El Chiringuito» ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης Ραούλ θα είναι ο διάδοχος του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Βιγιαρεάλ.

Με… συνοπτικές διαδικασίες η Βιγιαρεάλ φέρεται να βρήκε τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Κίκε Σετιέν. Σύμφωνα με το ισπανικό «El Chiringuito» μετά και τη σχετική άδεια της Ρεάλ Μαδρίτης ο εμβληματικός Ραούλ Γκονθάλεθ συμφώνησε με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League και θα υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο.

Πρώτος στόχος των Κίτρινων Υποβρυχίων ήταν ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος όμως αρνήθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε. Η Βιγιαρεάλ εν τέλει κατέληξε στην εναλλακτική του Ισπανού Legend.

Ο 46χρονος εργάζεται στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2018, με εξαιρετικά αποτελέσματα και αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά σε ανδρικό επίπεδο. Ο Ραούλ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 17 Σεπτεμβρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλμερία και στις 21 του μήνα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τους Ισπανούς στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Δεν έκανε ντρίμπλες ούτε τσαλιμάκια: Ο παίκτης που λάτρευαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο

Previous article

Ανεβάζουν ρυθμούς Αϊτόρ, Τζούρισιτς και Γεντβάι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.