0

Στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην ΕΠΟ.

Η τηλεδιάσκεψη της Λίγκας προσέλκυσε αρκετό ενδιαφέρον, ειδικά καθώς συζητήθηκε ο ορισμός του αθηναϊκού ντέρμπι που θα διεξαχθεί τελικά Δευτέρα. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε αυτήν την απόφαση, αν και δεν έλειψαν οι… αιχμές.

Όσον αφορά το θέμα των διαιτητών, ο Γιάννης Αλαφούζος διατύπωσε σαφή θέση. Αν και υποστήριξε την πρόσληψη ξένων διαιτητών για τα ντέρμπι, εξέφρασε την επιθυμία του να αποτραπούν περιστατικά όπως αυτά με τον Νταμπάνοβιτς.

Επίσης, προκάλεσε ενδιαφέρον η στάση του Παναθηναϊκού όταν η ΑΕΚ εξέφρασε επιθυμία για διαχειριστικό έλεγχο στη Λίγκα, σχετικά με τον Κλάτενμπεργκ. Σε αυτό το θέμα, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε ότι η προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή είναι η ΕΠΟ, και πρέπει να γίνει διαχειριστικός έλεγχος εκεί.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι αυτή που πρότεινε ο Γιάννης Αλαφούζος, κάτι που υποδεικνύει ότι οι περισσότερες ομάδες συμφώνησαν με τη θέση του Παναθηναϊκού.

Του Αταμάν η συνταγή θέλει καλό ανακάτεμα

Previous article

Η λύση στο γκολ θα έρθει μέσα απ’ την ομάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.