0

Στα σημερινά προκριματικά ενόψει του Euro 2024 οι διεθνείς του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ και Φίλιπ Μλαντένοβιτς ξεκίνησαν βασικοί ενώ οι Φώτης Ιωαννίδης και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Ο καλύτερος απ΄ όλους ήταν με διαφορά ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που πρωταγωνίστησε στη νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας με 3-1. Πολύ καλός και ο Άνταμ Τσέριν που αγωνίστηκε ως 6αρι, ασίστ ο Σπόραρ ενώ θετικό το γεγονός πως επέστρεψε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα όσα έκαναν οι πράσινοι διεθνείς:

Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν εκπληκτικός στη σημερινή νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας εκτός έδρας με 3-1. Από τα πρώτα λεπτά ήταν ιδιαίτερα απειλητικός από την πλευρά του και μόλις στο 17ο λεπτό του αγώνα έκανε μια τρομερή σέντρα στον Μίτροβιτς που αστόχησε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ωστόσο και πάλι με σέντρα – διαβήτη βρήκε τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος δεν αστόχησε. 11 λεπτά αργότερα συνέβη και πάλι το ίδιο με τον Μίτροβιτς να σκοράρει και πάλι με το κεφάλι. Ουκ ολίγες φορές ταλαιπώρησε τους Λιθουανούς από την πλευρά του ενώ γενικότερα ήταν καθοριστικός. Έγινε αλλαγή στο 84ο λεπτό.

Άνταμ Τσέριν

Έπαιξε σε μία θέση που ναι μεν γνωρίζει, αλλά στον Παναθηναϊκό σπάνια αγωνίζεται. Συγκεκριμένα ο Τσέριν έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ως 6αρι και τα πήγε πολύ καλά. Μοίρασε σωστά την μπάλα, ενώ αμυντικά δεν χρειάστηκε να παρέμβει αρκετές φορές, καθώς το Σαν Μαρίνο δεν απείλησε καθόλου τους Σλοβένους. Σκόραρε στο 74ο λεπτό, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε επειδή ήταν οφσάιντ ο παίκτης που του έδωσε την πάσα. Θετικό το πρόσημο για τον χαφ του Παναθηναϊκού.

Αντράζ Σπόραρ

Μπορεί σήμερα να μην πέτυχε γκολ, αλλά έτρεξε αρκετά και βοήθησε την ομάδα του στο να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση με 5-0. Στο πρώτο ημίχρονο έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ένα σουτ που έκανε σταμάτησε πάνω στα σώματα. Στο 61ο λεπτό του αγώνα πιστώθηκε την ασίστ στον Λόβριτς που έκανε το 3-0. Στο επόμενο γκολ είχε συμμετοχή, καθώς ο Κάρνιτσνικ από δική του προσπάθεια πήρε το… ριμπάουντ και σκόραρε. Έγινε αλλαγή στο 70΄.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

Τα νέα από τον Βέρμπιτς είναι ιδιαίτερα θετικά καθώς έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Μπήκε αλλαγή στο 65ο λεπτό του αγώνα και ήταν κινητικός. Όταν μπήκε το ματς είχε κριθεί και ο ρυθμός είχε πέσει, αλλά έδειξε ότι είναι καλά και αυτό είναι το σημαντικό για το τριφύλλι.

Φώτης Ιωαννίδης

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τον έριξε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 68ο λεπτό του αγώνα και αγωνίστηκε σε μια θέση που τελευταία φορά είχε παίξει στον Παναθηναϊκό επί… Μπόλονι. Συγκεκριμένα ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ. Ήταν κινητικός, προσπάθησε, αλλά όταν μπήκε όλα είχαν κριθεί.

 

Nικολογιάννης: «Σημαντικός μήνας με κρίσιμα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό μέχρι τη νέα διακοπή»

Previous article

Επιμένουν οι Μεξικανοί για Ντομίνγκεζ και Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.