0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέδωσε o Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και στους 94,6 τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέφερε πως μέχρι την Τετάρτη οι Αϊτόρ, Τζούρισιτς θα έχουν μπει στις προπονήσεις, ενώ μίλησε για τα άλματα προόδου που κάνει σε όλα τα επίπεδα η ομάδα και την αναγνώριση που έχει από τον κόσμο του.

«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το μόνο που εύχεται τώρα με τις εθνικές να γυρίσουν υγιείς οι ποδοσφαιριστές. Τώρα αν έχουν παίξει ή έχουν κάνει καλά παιχνίδια ακόμα καλύτερα. Σήμερα είχαν ρεπό καθώς ακολουθεί δύσκολος μήνας με συνεχόμενα ματς και ξεκουράζονται λίγο οι παίκτες. Ο Αϊτόρ και ο Τζούρισιτς το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα μπουν στις προπονήσεις, ο Βαγιαννίδης δεν υπολογίζεται στο ματς του Σαββάτου αλλά κάνει αγώνα δρόμου για να είναι όσο πιο σύντομα γίνεται έτοιμος».

Επιπλέον τόνισε ότι δεύτερη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας πίσω από τον Κώτσιρα και ελέω του τραυματισμού του Βαγιαννίδη θα είναι ο Γεντβάι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο Κορωπί: «Γίνονται γήπεδα και ξενώνες, μεγαλώνουν οι εγκαταστάσεις στο Κορωπί και έχουν γίνει άλματα τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια σύγχρονη έδρα να αγωνίζεται, μια ομάδα ανταγωνιστική που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα στην Ευρώπη. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι τα ματς κάθε φορά είναι sold out, είχαμε να δούμε πολλά χρόνια να γεμίζει το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός ακούστηκε και πάλι σε όλη την Ευρώπη, λειτουργεί όπως επιτάσσει η ιστορία του να λειτουργεί. Ο κόσμος είναι απαιτητικός και καλά κάνει και είναι αλλά όταν βλέπει πράγματα αναγνωρίζει».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ανάλυση: Το νέο σχήμα του Αταμάν και ο Παναθηναϊκός που… έρχεται

Previous article

Για αυτό είπε «όχι» στα 6,5 εκ, για τον Μαντσίνι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.