0

Μερικοί Έλληνες ποιοτικοί ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό σε μία εκ των επόμενων μεταγραφικών περιόδων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα σχετικά με την ευρωπαϊκή του λίστα, καθώς δεν έχει αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές για να δηλωθούν στο ρόστερ. Δεδομένα, το «τριφύλλι» θα σκανάρει τη μεταγραφική αγορά για να προσθέσει ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του και η αρχή έγινε με τον Γιώργο Νίκα από τον Λεβαδειακό.

Παρ’ όλα αυτά, μερικοί Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ολοκληρώνουν τις συνεργασίες τους με τις τωρινές τους ομάδες και ενδέχεται να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Το status των «πρασίνων», έχει ανέβει επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποτελέσει ελκυστικός προορισμός για πολλούς εξ αυτών.

Αρχικά, ο Δημήτρης Λημνιός ολοκληρώνει τη συνεργασία του το καλοκαίρι του 2024 με την Κολωνία, αλλά οι δύο πλευρές θέλουν να «σπάσουν» από τώρα. Αντίστοιχα, ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει συμβόλαιο έως το ερχόμενο καλοκαίρι με τη Νόριτς και προς το παρόν δεν υπάρχει πρόθεση για επέκταση της συνεργασίας τους.

Στα πιο δύσκολα, ο Τάσος Μπακασέτας δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με την Τράμπζονσπορ και προ ημερών υπήρχε η διάθεση για επέκταση της συνεργασίας τους. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί έως τώρα και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας. Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχει την ελληνική υπηκοότητα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 24 εξίσου.

Πηγή: prasinoforos.gr

Ευχάριστα νέα για την άμυνα του Παναθηναϊκού

Previous article

«Ο Λημνιός κλείνει στον Παναθηναϊκό» – Τι λένε από τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.