0

Ο Σλοβένος στράικερ έδωσε τη σειρά του στον Ισπανό γιατί το χρειαζόταν, στο κερδισμένο πέναλτι στο Αγρίνιο, ανταποδίδοντας εμμέσως το αγκάλιασμα από τα αποδυτήρια και τον κόσμο μετά τη χαμένη ευκαιρία στη Μπράγκα.

Οταν δέχεσαι σεβασμό, δίνεις και σεβασμό. Οταν αισθανθείς θαλπωρή, ανταποδίδεις χωρίς καν να το σκεφτείς. Ο Αντραζ Σπόραρ βίωσε την απόλυτη στήριξη από τους συμπαίκτες του μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην Μπράγκα, χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού κι αυτό δεν γίνεται να το ξεχάσει.

Αισθάνθηκε ως μέλος της οικογένειας. Και ως τέτοιο συμπεριφέρθηκε στο Αγρίνιο. Κέρδισε το πέναλτι και είχε το δικαίωμα να το εκτελέσει. Επιθετικός είναι, το γκολ είναι το καύσιμό του. Το έδωσε όμως στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Μόνος του. Γιατί ο συμπαίκτης του το χρειαζόταν περισσότερο στη ψυχολογία του στη φάση επανένταξης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δεν έμεινε ασχολίαστη η κίνηση του Σλοβένου στα αποδυτήρια. Ούτε από τους συμπαίκτες του, ούτε από το προπονητικό και τεχνικό τιμ της ομάδας.

Είναι αλλιώς να είσαι Παναθηναϊκός: Το “πράσινο” δώρο στον Βασίλη Σπανούλη

Previous article

«Χορευτής» Μπερνάρ, απολαυστικός Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.