0

Ο Μπερνάρ έχει αλλάξει πλέον τα δεδομένα και ο Παναθηναϊκός επιτέλους έχει τον παίκτη που πλήρωσε.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πόνταραν πολλά στον Μπερνάρ, όταν κινήθηκαν για την απόκτηση του και τελικά κατάφεραν να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ήρθε στην Stoiximan Super League, όντας μια πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία και τόσο με την εμπειρία αλλά και το ταλέντο του, σίγουρα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο πρώτος χρόνος για τον παίκτη δεν πήγε καθόλου καλά, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, εκεί που τον χρειαζόταν περισσότερο, φτάνοντας την ομάδας σε αδιέξοδο.

Στην αρχή της προετοιμασίας μάλιστα, είχαμε ακόμα περισσότερα παρατράγουδα με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ, ο οποίος φάνηκε ότι άνοιξε την πόρτα της εξόδου με την αργοπορημένη άφιξη του.

Η μεγάλη αλλαγή του Μπερνάρ!

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν ριζικά το καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο έτοιμος από ποτέ.

Πλέον η ποιότητα του άρχισε να φαίνεται στο χορτάρι και από κει που είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου (ουκ ολίγες οι ομάδες που τον προσέγγισαν) έγινε ένα από τα βασικά… γρανάζια της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σίγουρα το άγχος που είχε ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη τεράστιο, αφού μιλάμε για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Εκτός από τα φιλικά της προετοιμασίας, στα οποία πολλοί παίκτες… πετάνε, ο Μπερνάρ άρχισε να δίνει τα διαπιστευτήριά του σε πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Η αρχή έγινε φυσικά εντός έδρας με τη Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Champions League, ο Βραζιλιάνος πέτυχε μέσα στη Λεωφόρο το τέρμα που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Όσο άρχισε λοιπόν να παίρνει ψυχολογία, ο ίδιος έδειχνε να πατάω ακόμα πιο καλά στο γήπεδο και να προσφέρει αυτά για τα οποία τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε φυσικά το εμφατικό 5-0 που πέτυχε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό όπου Βραζιλιάνος πέτυχε τρία γκολ.

Σίγουρα η εικόνα του θα είναι βαρόμετρο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέχεια της Stoiximan Super League, αλλά και στο Europa League.

 

Δικαίωση Γιαννακόπουλου – Δίχως ταβάνι ούτε σε οικονομικό ούτε και σε φιλοδοξίες!

Previous article

Σάντος για Εθνική!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.