0

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Αντράζ Σπόραρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε την τέλεια εμφάνιση, κυρίως αμυντικά. Η Βιγιαρεάλ μπήκε στο β’ μέρος με περισσότερη ένταση, μια φάση έκανε όλη και όλη με το σκορ στο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο ματς, τη διαφορά κάνει το γκολ που χάνει η Βιγιαρεάλ και το γκολ που βάζει ο Παναθηναϊκός.

Στο γκολ πρωταγωνιστές είναι οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η πάσα του Κώτσιρα δεν είναι απλή γιατί σημαδεύει και την περνάει κάτω από τα πόδια αντιπάλου.

Το πλασέ του Ιωαννίδη δείχνει αυτοπεποίθηση, εξέλιξη. Γενικά θεωρώ ότι ούτε καν έπρεπε να βγει, ήταν εκπληκτικός. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλά φάουλ (10-10). Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να βρει λύσεις στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά τον Ιωαννίδη ο Μαντσίνι κάνει ένα ματς ποίημα.

Αν κάποιος είχε προβλήματα στην άμυνα, εκείνος ήταν ο Μλαντένοβιτς και για αυτό, παίζει βασικός ο Χουανκάρ. Πέρα από τη σέντρα «ξυραφιά», δεν κάνει άλλα πράγματα και θέλει κι άλλα παιχνίδια για να δούμε αν μπορεί να αντικαταστήσει τον Χουανκάρ.

Ο Τσέριν κάνει κι αυτός ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι τελειώνει στο δεύτερο γκολ. Ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσεις σε όλα, Πέρεθ και Μπερνάρ έπαιξαν επίσης, καλά. Δίκαια ο Τζούρισιτς βρίσκεται στον πάγκο, ο Μπερνάρ δίνει περισσότερα στον Παναθηναϊκό, δεν του ταιριάζει η θέση αριστερά νομίζω.

Για να πω καλό λόγο για τον Σπόραρ, πρέπει να υπάρχει λόγος. Εγώ θα έπιανα το σουτ του Σπόραρ. Κάνει κακό πλασέ, δεν γίνεται να μην κάνεις πάσα εκεί. Δεν πήγε γωνία το σουτ του Σπόραρ, πήγε κέντρο και το έστειλε γωνία ο τερματοφύλακας. Δεν μπαίνει συνήθως αυτό το γκολ. Δεν είναι και ο Λυμπερόπουλος! Ούτε ο Βαζέχα για να κάνει τέτοιες προσπάθειες!»

Δείτε παρακάτω:

 

Panathinaikos: Πως να δέσεις ένα «Υποβρυχείο» κόμπο και να το βυθίσεις

Previous article

Φοβερό ξεκίνημα για την Ελλάδα στο ranking της UEFA, κοιτάει ψηλά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.