0

Και τελικά… ξένος ο διαιτητής στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου την προσεχή Δευτέρα (25/9) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Μπορεί ο Στιβ Μπένετ να ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε να βρει ξένο διαιτητή, ωστόσο έπειτα τον… χαμό που προκλήθηκε και το δημόσιο άδειασμα του Τάκη Μπαλτάκο στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, βρέθηκε ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα.

Ο 36χρονος ρέφερι μπορεί να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ωστόσο προέρχεται από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και μάλιστα την περασμένη αγωνιστική επιλέχτηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν (5-1).

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή ολόκληρη η διαιτητική ομάδα του ντέρμπι, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς ώρες.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει: 

H UEFA ενημέρωσε αργά χθες βράδυ την ΕΠΟ ότι για τον αγώνα της Δευτέρας, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της SL1 είναι διαθέσιμος ο Ιταλός διαιτητής Simone Sozza, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα διαιτήτευσε το Ιταλικό ντέρμπυ Ιντερ-Μίλαν. Η ΚΕΔ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για τον ορισμό του.

Φοβερό ξεκίνημα για την Ελλάδα στο ranking της UEFA, κοιτάει ψηλά!

Previous article

Δεν την νίκησε απλά αλλά ισοπέδωσε τη Βιγιαρεάλ, τη διέλυσε!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.