0

Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του τον Μπιλάλ, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και το συμβόλαιό του λήγει

Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του τον Μπιλάλ. Έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στον 20χρονο Αιγύπτιο φορ. Ο λόγος πως πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Youth League, μια διοργάνωση που αποκτά ολοένα και περισσότερα βλέμματα από ξένα κλαμπ και σκάουτ.

Επίσης, ο Μπιλάλ έχει υπογράψει με την Base, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ατζέντηδων στον κόσμο. Με τεράστιο και εντυπωσιακό πελατολόγιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαιο με τον Μπιλάλ έως και αυτό το καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι το εντυπωσιακό. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει ακουστεί κάτι για ανανέωση της συμφωνίας. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, πως φαίνεται να έχει υπάρξει ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους για την απόκτησή του.

Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε σε ουσιαστική πορεία συζητήσεων για να τον δώσει.

Άρα ούτε ανανέωση, ούτε πώληση. Για έναν παίκτη που φαίνεται να είναι prospect και από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Μπιλάλ μάλιστα πρόσφατα αγωνίστηκε πρώτη φορά με την U21 της Αιγύπτου και σκόραρε στο 1-1 του φιλικού με τη Ρωσία. Έκανε δηλαδή διεθνή συμμετοχή.

Δεν έχει μπει όμως ακόμα στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς που στη θέση του έχει Ιωαννίδη που τραβάει τα βλέμματα, Σπόραρ και για τρίτο τον Γερεμέγεφ.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γίνει στο μέλλον με τον Μπιλάλ και που θα παίζει μετά το καλοκαίρι τουλάχιστον.

Τσουκαλάς: «Κίτρινο σαπιοκάραβο η Βιγιαρεάλ – Μπορεί να βγει πρώτος ο Ολυμπιακός στον όμιλο»! (Vid)

Previous article

Αποθέωση για τον Ιωαννίδη από την UEFA: Το γκολ του με φυσικό ήχο! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.