0

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του σήμερα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την Δευτέρα. Η προετοιμασία του τριφυλλιού έχει μπει στην τελική ευθεία φυσικά, καθώς αύριο το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να ακολουθεί σήμερα ατομικό προγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον τετρακέφαλο. Κάπως έτσι τέθηκε οριστικά εκτός πλάνων του Σέρβου προπονητή ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας.

Ο Γιοβάνοβιτς γνώριζε ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος πάει καλύτερα αλλά δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τέλος και όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι πράσινοι έριξαν το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς.»

Το νέο σπίτι του Παναθηναϊκού είναι απίθανο! (Pics)

Previous article

Με Τσόκαϊ η αποστολή για Καλαμάτα για τον Παναθηναϊκό Β’ !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.