0

Μια πολύ σημαντική νίκη θα είναι για τον Παναθηναϊκό ενδεχόμενη επί της ΑΕΚ, σε βαθμολογικό και -προφανώς- ψυχολογικό επίπεδο, όπως σχολίασε στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Καλείται να αφήσει πίσω του το σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ που είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Υπάρχει μόνο η ΑΕΚ, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς εάν καταφέρει και την κερδίσει θα την πάει στο -7. Προσοχή, δεν λέω ότι τελειώνει κάτι. Σε καμία περίπτωση, αλλά, επειδή μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ελλάδας, θα είναι πολύ σημαντικό να την νικήσει και να την αφήσει επτά πόντους πίσω πριν καν φύγει ο Σεπτέμβρης», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι δεν θα έχει πολλές αλλαγές η 11άδα του «τριφυλλιού», ίσως μια να είναι ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν βλέπει πάνω από 2-3.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Βέρμπιτς, επισημαίνοντας την δικαίωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την επιλογή του Αϊτόρ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

 

ΠΑΟ – ΑΕΚ: Η τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι

Previous article

Formula 1, GP Ιαπωνίας: Ο Φερστάπεν επέστρεψε στις νίκες με “περίπατο” στη Σουζούκα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.