0

Ακριβώς απέναντι από τη Θύρα 13, από το πέταλο που κάθεται ο απλός κόσμος. Η αντίδραση είναι πρωτοφανής στα χρονικά απέναντι σε ένα οργανωμένο κίνημα της ίδιας ομάδας.

Είναι πρωτοφανές γιατί ο απλός κόσμος κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί εκείνη τη στιγμή για να δείξει την αντίδραση του. Αποδοκιμάζει σφόδρα, γιουχάρει τους οργανωμένους που πριν 4 μέρες άπαντες σήκωναν τα κινητά για να καταγράψουν σε βίντεο την υπέροχη χωρογραφία πριν τη σέντρα με τη Βιγιαρεάλ. Γιουχάρουν ομοϊδεάτες τους για να δείξουν την αντίδραση τους παρότι όλοι ήταν αμήχανοι αρχικά από την έκπληξη που δημιούργησε το πανό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αντέδρασε ξανά μαζικά μόλις 1-2 λεπτά αργότερα. Όταν οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν, ακούστηκε το σύνθημα «Dynamo Zagreb». Ο κόσμος γιούχαρε και πάλι. Και αμέσως μετά ρυθμικά απάντησαν με το σύνθημα «Παναθηναϊκός-Παναθηναϊκός».

Η συντριπτική πλειοψηφία έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνικό γήπεδο στην εμφάνιση παρόμοιου πανό. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τσουβαλιάζει συλλήβδην τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το βίντεο αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη.
Δείτε το βίντεο:

 

Αποδοκιμασίες και βρίσιμο στον Γιάννη Αλαφούζο στη Λεωφόρο (Vid)

Previous article

Oι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν με υψωμένες γροθιές και ο Αταμάν τους βαθμολόγησε! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.