0

Σεισμός στο ΝΒΑ με τους Μπακς να προχωρούν στην απόκτηση του Ντάμιαν Λίλαρντ!

Εδώ και καιρό ο κόσμος του ΝΒΑ (και όχι μόνο) περίμενε το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάμιαν Λίλαρντ. Πριν από λίγο, λοιπόν, έσκασε η βόμβα από την στιγμή, που γνωστοποιήθηκε ότι ο 33χρονος σούπερ σταρ παίρνει τον δρόμο από το Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς για το Μιλγουόκι και τους Μπακς.

Πάει να βρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αμφότεροι να τα δώσουν όλα και να οδηγήσουν τους Μπακς σε ένα ακόμη πρωτάθλημα, το δεύτερο τελευταίως και το τρίτο της ιστορίας τους.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν γίνεται…αναίμακτα, αφού ο σπουδαίος Τζρου Χολιντέι παίρνει τον δρόμο για τους Μπλέιζερς και ο Γκρέισον Αλεν πάει στους Σανς. Οι μετακινήσεις, όμως, έχουν και συνέχεια, αφού στους Σανς πάνε ο Γιουσούφ Νούρκιτς και ο Νασίρ Λιτλ, ενώ την αντίθετη κατεύθυνση (πάνε στους Μπλέιζερς δηλαδή) ο ΝτιΑντρέ Εϊτον και ο ρούκι Τουμανί Καμαρά.

Γίνεται έτσι πραγματικότητα η επιθυμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μίλησε πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν για κίνητρο των Μπακς για νέο πρωτάθλημα και επίσης να είναι όλοι στην ίδια σελίδα.

Ο Λίλαρντ από το 2012, από το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας, ήταν στους Μπλέιζερς.

Όλα αυτά τα χρόνια είχε 25.4 πόντους ανά ματς σε πλέι-οφς και κανονική περίοδο.

Δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, τώρα είναι η ευκαιρία του, στα 33 του, να το κάνει, έχοντας πάνω από όλα Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και Κρις Μίντλεντον.

Η απόλυτη παράνοια και το “πανηγύρι” που έχει στηθεί…

Previous article

Ολοταχώς για sold out το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.