0

Το όνομα του Σβι Μίχαλιουκ βρίσκεται καιρό στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να θεωρούν πως είναι ο παίκτης που λείπει για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Ουκρανός έχει άλλες προτεραιότητες στο μυαλό του και επιθυμεί να αγωνιστεί την νέα χρονιά στο ΝΒΑ.

Η ομάδα της Βοστώνης ήταν αυτή που του έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία που έψαχνε να αγωνιστεί στον «μαγικό» κόσμο με ένα συμβόλαιο που δεν είναι εγγυημένο. Συγκεκριμένα, είναι μερικώς εγγυημένο. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει 200.000 δολάρια μέχρι το πρώτο ματς της σεζόν.

Σε περίπτωση που παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τότε θα λάβει 1.2 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, αν καταφέρει και μείνει στο ρόστερ έως και τις 10 Ιανουαρίου θα λάβει όλο το ποσό του συμβόλαιο του, που αγγίζει τα 2.3 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής Media Day των Σέλτικς, ο Μιχάλιουκ ρωτήθηκε για την πρόταση που υπάρχει από την Ελλάδα απαντώντας χαρακτηριστικά:

«Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι αλλά τις ζύγισα και είδα τι ήταν καλύτερο για εμένα και που ήθελα να είμαι», ενώ στην συνέχεια ανέφερε τον κύριο λόγο που επέλεξε τα λιγότερα χρήματα του ΝΒΑ, από αυτά που θα μπορούσε να πάρει στην Ελλάδα λέγοντας: «Ήθελα να είμαι κομμάτι μιας σπουδαίας προσπάθειας. Νιώθω ακόμα παίκτης του ΝΒΑ και πιστεύω ότι ανήκω ακόμα εδώ. Και θέλω να συνεχίσω το ταξίδι».

Ακούστε τι είπε μετά το 1:30: 

 

Έφτασε στο Ισραήλ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Μακάμπι

Previous article

Ούτε Ζλάταν ή Μπεργκ, αλλά κανονικός φορ ο Γερεμέγεφ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.