0

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Γερεμέγεφ έναν ήρωα της τελευταίας στιγμής και ο Σουηδός επιθετικός αλλάζει στάτους

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον ήρωά του από σπόντα. Σε ένα ματς που ακόμα και η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα που τον αδικεί. Αλλά έτσι είναι η μπάλα.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα ως ο πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Χάκεν. Πήγε δανεικός στο Λεβαδειακό, στον Παναθηναϊκό δεν είχε βρει χρόνο συμμετοχής.

Τρίτος στράικερ πίσω από τον σούπερ Φώτη Ιωαννίδη και τον Σπόραρ. Έως ενός σημείου λογικό. Ίσως να μπορούσε να παίξει και σε κάποιο άλλο ματς, δεν είναι κάτι που φαντάζει ως επιστημονική φαντασία.

Μπήκε όμως με τον ΠΑΟΚ. Του ήρθε η μια ευκαιρία και γκολ. Έδωσε το βαθμό στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Βαθμό και κάτι παραπάνω που ήταν το δίκαιο για την ομάδα του.

Επειδή όμως έτσι είναι τα μεγάλα ματς, το στάτους ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να αλλάξει. Ο Γερεμέγεφ πλέον πρέπει και θα αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Η ιεραρχία δύσκολα θα αλλάξει. Ιωαννίδης και Σπόραρ είναι καλύτεροι, το έχουν δείξει. Ο 30χρονος Σουηδός όμως επίσης δείχνει να έχει το γκολ.

Εκεί στην καρδιά της περιοχής να πάρει τη μισή ευκαιρία και να την κάνει γκολ. Ειδικά σε ματς με αντιπάλους που θα κλείνονται πολύ και θα παίζουν στο δικό τους μισό με σχεδόν όλη την ομάδα τους, ο Γερεμέγεφ φαντάζει ως ακόμα μια λύση στα χέρια του Γιοβάνοβιτς.

Κάτι τέτοιο μόνο καλό κάνουν σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να “γιορτάσει” τα 100 παιχνίδια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού με μία μεγάλη νίκη στη Χάιφα

Previous article

Βρούτσης: «Ο Παναθηναϊκός θα αποζημιωθεί μέχρι το τελευταίο ευρώ αν πρέπει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.