0

Ο Χουάν Ντομίνγκεζ, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα για τον Παναθηναϊκό, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του.

Ο Χουάν Ντομίνγκεζ αποτελεί ένας εκ των ποδοσφαιριστών που έχουν ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό, με τα δημοσιεύματα του Μεξικό να τονίζουν μάλιστα πως οι «πράσινοι» θα κλείσουν τον ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 24χρονος εξτρέμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ανεβάζει τις μετοχές του σε κατάλληλο τάιμινγκ για τον ίδιο, με στόχο να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη, δοκιμάζοντας την τύχη του μακριά από την πατρίδα του. Έως τώρα στη φετινή σεζόν, έχει καταγράψει συνολικά 11 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ, όντας πολύτιμο «γρανάζι» στην ομάδα της Τολούκα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σβήσει το όνομά του από τη μεταγραφική λίστα, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος απόκτησης εξτρέμ, εφόσον δεν αδειάσει κάποια θέση στο ρόστερ. Το μέλλον του Βέρμπιτς στο «τριφύλλι», θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις του ίδιου εν όψει συνέχειας, ενώ θυμίζουμε πως ποδοσφαιριστές σαν τον Μπερνάρ και τον Παλάσιος έχουν συμβόλαιο έως το ερχόμενο καλοκαίρι και μένει να φανεί αν θα επεκταθούν. Διαφορετικά, η περίπτωση του Ντομίνγκεζ, φαντάζει ιδανική για να καλύψει κάποιο κενό εφόσον υπάρξει.

Αποκαλύψεις Σλούκα για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και… Μπαρτζώκα! (Vid)

Previous article

Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.