0

Ντεμπούτο στις αγωνιστικές διοργανώσεις με το δεξί έκανε το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, επικρατώντας με 3-1 (28-26, 21-25, 25-18, 25-16) της ολλανδική Τσβόλε, στο πλαίσιο της φάσης των “64” του CEV Challenge Cup. Ο Παναθηναίκός στον επαναληπτικό (18/10) θα χρειαστεί δύο σετ για να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το σετ ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα, με τις δύο ομάδες ν΄ εναλλάσσονται το προβάδισμα. Στα πρώτα λεπτά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να πάρει απόσταση δύο πόντων με το σκορ να είναι ισόπαλο. Η Τσβόλε ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα τριών πόντων, όμως οι «πράσινες» μετά το time out ανέτρεψαν το σκορ (16-15).

Βέβαια, παρά την ανατροπή του σκορ η Τσβόλε πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ και βρέθηκε με δύο set balls (22-24). Σε εκείνο το σημείο, ο Παναθηναϊκός με σερί 2-0 ισοφάρισε και έστειλε το σετ στην παράταση. Οι δύο ομάδες πήγαν μαζί έως το 26-26, με τις παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη να κάνουν το ανάλογο σερί, παίρνοντας το προβάδισμα στην αναμέτρηση με 28-26.

Παρόμοια έκβαση είχε και το δεύτερο σετ στην αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες άλλαζαν προβάδισμα. Οι ομάδες πήγαν μαζί στο σκορ (15-15), με τις Ολλανδέζες να ξεφεύγουν με τέσσερις πόντους (15-19). Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε από τις φιλοξενούμενες, οι οποίες κατέκτησαν το σετ με 21-25 και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα αποκτώντας από νωρίς το προβάδισμα (5-2). Οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν άφησαν πολλά περιθώρια στις φιλοξενούμενες, διευρύνοντας το προβάδισμα τους (15-9). Η διαφορά των έξι πόντων έβαλε τις βάσεις για εύκολη κατάκτηση του σετ από τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο έγινε πραγματικότητα με σκορ 25-18.

Στο τέταρτο σετ οι πράσινες, έχοντας αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό, έκαναν παρόμοιο ξεκίνημα με το τρίτο σετ. Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έλεγξαν τον ρυθμό και έφτασαν να προηγούνται στην τελική ευθεία του σετ με επτά πόντους (20-13). Η Τσβόλε δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση με τον Παναθηναϊκό να κλείνει το σετ με 25-16 και να παίρνει τη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 28-26, 21-25, 25-18, 25-16

Χωρίς Σλούκα κόντρα στην Μπάγερν ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Αταμάν: «Χθες κάναμε 4 ώρες βίντεο, την άλλη βδομάδα μπορεί 7 – Είμαστε μία νέα ομάδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.