0

«Απογειώνεται» ο Παλάσιος την πιο κρίσιμη στιγμή.

Στα καλύτερα του βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, ιδίως στα τελευταία παιχνίδια που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένα από τα βασικότερα γρανάζια του Παναθηναϊκού έχει μετατραπεί (ξανά) ο Αργεντινός εξτρέμ, δείχνοντας μια θετικότατη εικόνα και στο χθεσινό παιχνίδι στο οποίο και σκόραρε. Αυτό ήταν και το δεύτερο σερί παιχνίδι στην Σούπερ Λιγκ που βρίσκει δίχτυα, μετά το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει να του δίνουν το έναυσμα για να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Η σεζόν είναι ακόμα πιο απαιτητική σε σχέση με πέρσι, καθώς υπάρχει και η Ευρώπη. Ο απολογισμός του μέχρι στιγμής, είναι 14 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ.

Η διαφορά του 31χρονου Αργεντίνου, είναι ότι σε 36 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, βρήκε 6 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ μόλις στο 1/5 της σεζόν μετράει ήδη 3. Ακόμα και μέσω στατιστικής, η εικόνα του παίκτη είναι εμφανώς καλύτερη. Η συχνότητα του στο σκοράρισμα έχει κατέβει στα 156 λεπτά, και έχει 0,4 γκολ ανά παιχνίδι. Την περσινή χρονιά είχε, γκολ ανά 406 λεπτά και 0,2 γκολ ανά παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε ότι η διαφορά είναι χαοτική και ας είμαστε ακόμα στην αρχή.

 

Αθανασίου: «Θα είναι σημαντικό να αρχίσει να παίρνει πράγματα και από τον Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Το..γκελ που κάνει εκτός συνόρων ο Ιωαννίδης και η στάση του «Τριφυλλιού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.