0

Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να αλλάξει την τακτική του Παναθηναϊκού αναφορικά με την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Το δημοσίευμα της Live Sport:

«Η σκέψη του Γιάννη Αλαφούζου να πάψει ο Παναθηναϊκός να παίρνει μέρος στις εργασίες της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έχει λογική. Η λειτουργία του οργάνου υποτίθεται πως εδραίωνε τη συνεργασία της Super League και της Ομοσπονδίας. Στην πραγματικότητα, έχει μετατραπεί σε διεκπεραιωτή και σε σύσκεψη που ανακοινώνονται τετελεσμένα γεγονότα από τον Μπαλτάκο. Έτσι συνέβη με την πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ στην ΚΕΔ.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ως σύλλογος πρωτοπορούσε στο άθλημα, δεν είναι το καλύτερο να μην έχει εκπροσώπηση, έστω για το πρεστίζ του. Απεναντίας, ίσως θα έπρεπε ο Αλαφούζος να επιδιώξει να εκλέξει εκπρόσωπο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, απευθείας στο κέντρο εξουσίας στο Πάρκο Γουδή».

Η βαθμολογία της EuroLeague μετά από την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη σεζόν

Previous article

Αλλαγές στην Λεωφόρο για να γίνουν τα ευρωπαϊκά ματς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.