0

Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στην προπόνηση μετά την κακή εμφάνιση των «πρασίνων» απέναντι στο Μαρούσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

«Νιώθω όμορφα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σκληρό. Δεν παίξαμε καλά. Στο προηγούμενο ματς χάσαμε στην παράταση, τώρα κερδίσαμε και νιώθω ωραία» ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού στο flash interview.

Σε ερώτηση για τον Μαντζούκα και την απουσία του Σλούκα είπε: «Ο Μαντζούκας είναι ένας καλός παίκτες και μας δίνει πολλά. Πέτυχε σημαντικά τρίποντα σήμερα. Έλειπε  Σλούκας και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στην στατιστική κάτι που φαίνεται στην αναλογία ασίστ-λάθη. Παίξαμε καλή άμυνα, οι αντίπαλοι βρήκαν 14 επιθετικά ριμπάουντ όμως. Στο τέλος κάναμε λάθη, κουραστήκαμε και πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την ατάκα του Λεσόρ που ανέφερε για 8 ώρες προπόνησης: «Τώρα έχουμε το Περιστέρι, ακόμα ένα σημαντικό ματς. Ξέρετε, είναι παράξενο. Κάναμε απλά 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είναι 7-8 ώρες προπόνηση. Κάναμε 1,5 ώρα κανονική προπόνηση και 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είμαι χαζός να κρατάω τόσες ώρες τους παίκτες μου. Πρέπει να γράφετε την αλήθεια, δεν είναι σωστό».

Μέχελεν – Παναθηναϊκός 87-91: Μεγάλη νίκη στην παράταση και ιδανικό ξεκίνημα στο EuroCup Γυναικών

Previous article

Λεσόρ: “Δεν θέλαμε να περάσουμε άλλες οκτώ ώρες στο γυμναστήριο”!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.