0

Οριστικά στο γήπεδο της Λεωφόρου θα δώσει ο Παναθηναϊκός τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια της φετινής σεζόν, καθώς πήρε το “ok” από την UEFA.

Μετά το λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγω της μελέτης που έδειξε πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, οι Πράσινοι βρίσκονταν… επί ποδός για να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με την ευρωπαϊκή τους έδρα.

Σας είχαμε ενημερώσει από τις προηγούμενες μέρες ότι τα εναπομείναντα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Τριφυλλιού θα δίνονταν πιθανότατα στην ιστορική έδρα της ομάδας, μιας και η UEFA επρόκειτο να είναι πιο διαλλακτική αφορά με τις προϋποθέσεις που θέτει για να δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνων της δεύτερη τη τάξει διοργάνωσής της.

Τελικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άναψε οριστικά το “πράσινο φως” στον Παναθηναϊκό κι ως εκ τούτου είναι επίσημο ότι εκεί θα διεξαχθούν οι δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις για τους ομίλους του Europa League, πρώτα με τη Ρεν στις 26 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης κι έπειτα με τη Μακάμπι Χάιφα για την 6η και τελευταία, στις 14 Δεκεμβρίου.

Η οικονομική ζημιά βεβαίως απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι πολύ μεγάλη για τους Πράσινους σε σχέση με τα έσοδα που προσδοκούσαν να έχουν αν τα παιχνίδια γίνονταν στο ΟΑΚΑ, το οποίο μάλιστα είχαν… χρυσωπληρώσει, για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα είναι και πολύ πιο δύσκολο πλέον για τους φίλους του Τριφυλλιού να βρουν ένα “μαγικό χαρτάκι” για τα δύο παιχνίδια που απομένουν, με τη ζήτηση να είναι τεράστια, αφού και στα δύο ματς που δόθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, δεν έπεφτε… καρφίτσα.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θέλει άμεσα τον Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Previous article

Έκπληξη από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στην προπόνηση – «Τρελάθηκε» ο Μπερνάρ! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.