0

Την άποψη ότι ο Εργκίν Αταμάν καλείται να διαχειριστεί τα πολλά «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 .

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Τάσο Νικολογιάννη στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της Euroleague: «Mπήκε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός. Έβγαλε καλές συνεργασίες στην επίθεση. Είχε καλή λειτουργεία στην άμυνα. Αλλά μετά ήρθε η χαλάρωση. Γενικότερα αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να διαχειριστεί ο Αταμάν. Έχει “νεκρά” διαστήματα στα παιχνίδια της η ομάδα. Σε 3 με 4 λεπτά μπορεί να καταστρέψει ό,τι χτίζει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε και για τα μεταγραφικά: «Θέλει να βρει έναν παίκτη ο Παναθηναϊκός. Περιμένει τις εξελίξεις με το ΝΒΑ και το τι θα γίνει με τις λύσεις των συμβολαίων. Αναζητά έναν παίκτη στη θέση 2-3.».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Έτσι έγινε η μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού επί της Μέχελεν (Vid)

Previous article

Θέλει να πάρει περισσότερα πράγματα από τον Πάλμερ-Μπράουν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.