0

Όλα τα σημάδια δείχνουν πως ο Αντρέα Μπρινιόλι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλη επιλογή. Ο Αντρέα Μπρινιόλι είναι «κεφάλαιο», μια ισχυρή ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Ο Ιταλός γκολκίπερ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως αποτελεί την πιο value for money μεταγραφή του Παναθηναϊκού εδώ και πολλά χρόνια. Δεν χρειάστηκε ευρώ για να αποκτηθεί και παίρνει ένα συμβόλαιο της τάξης των 300.000 ευρώ!

Πάνω από τα διπλά μπαίνουν στον λογαριασμό του Στάνκοβιτς της ΑΕΚ, περισσότερα πληρώνουν και οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τους Πασχαλάκη και Κοτάρσκι. Ο Μπρινιόλι βρίσκεται στα καλύτερά του και το reward έρχεται.

Οι πληροφορίες μου λένε πως το νέο συμβόλαιο πλησιάζει. Παίκτης και κλαμπ έχουν συμφωνήσει στα βασικά και μπορεί κάποιες φορές τη διαφορά να την κάνουν οι λεπτομέρειες, αλλά δύσκολα κάτι θα τσακίσει τώρα. Αρκεί να μην καθυστερήσει άλλο το «τριφύλλι» το τελικό ραντεβού. Άντε, με το καλό και το υπογραφές!

 

Εγκλωβισμένος στο Ισραήλ: Ο οπαδός του ΠΑΟ που έζησε τον εφιάλτη του πολέμου μετά το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα

Previous article

Διέλυσαν την Καστοριά με 5-2 οι γυναίκες του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.