0

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ ακολουθεί καθημερινά έξτρα πρόγραμμα μετά την προπόνηση, με σκοπό να ανακτήσει τη φόρμα του και να κερδίσει ρόλο στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ ακολουθεί καθημερινά έξτρα πρόγραμμα μετά την προπόνηση, με σκοπό να ανακτήσει τη φόρμα του και να κερδίσει ρόλο στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Κλάινχαϊσλερ έπαιξε στη θριαμβευτική πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, στον Γ’ προκριματικό του Champions League. Ήταν ένας εκ των πέντε εύστοχων εκτελεστών στη διαδικασία των πέναλτι, με την οποία οι «πράσινοι» κατάφεραν έναν θρίαμβο.

Ωστόσο, ο Κλάινχαϊσλερ τραυματίστηκε με θλάση και ο Γιοβάνοβιτς προτιμά άλλους ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή. Ο 29χρονος χαφ έχει επανέρθει στις αποστολές και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο Κλάινχαϊσλερ έμεινε περισσότερη ώρα στο Κορωπί από τους συμπαίκτες του και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Δουλεύοντας στη φυσική κατάσταση και βελτιώνοντας την αντοχή του.

Στο μεταξύ, το ομαδικό πρόγραμμα άρχισε με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας σε μικρό χώρο και συνεχίστηκε με τουρνουά τεσσάρων ομάδων με περιορισμό επαφών.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς. Ο Πάλμερ – Μπράουν ακολούθησε θεραπεία και ο Μάγκνουσον, συνέχισε την αποθεραπεία του.

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Παρακολουθώ Παναθηναϊκό για τον αδερφό μου – Είχα πρόταση από τον ΠΑΟ

Previous article

Ζιλμπέρτο: «Με σέβονταν όλοι – Βλέπω την πρόοδο του ΠΑΟ – Εξαιρετικός ο Γιοβάνοβιτς!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.