0

Ο παίκτης, που άλλαξε το παιχνίδι χθες στο Περιστέρι, μίλησε για την εμφάνισή του, τη νίκη του Παναθηναϊκού και την Φενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Παναθηναϊκός έζησε δύσκολες στιγμές χθες στο Περιστέρι και πως όχι άλλωστε από την στιγμή, που σε ένα σημείο βρέθηκε να χάνει με 19 πόντους. Στο τέλος, όμως, βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με τη νίκη από το κλειστό της οδού Τζον Κένεντι και έτσι να μην χάσει έδαφος με το καλημέρα για το πλεονέκτημα της έδρας στην Α1.

Για να μην την πατήσουν οι «πράσινοι» χρειάστηκε να κάνει μάλλον το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο 24χρονος γκαρντ σημείωσε 16 πόντους, ενώ και στην άλλη άκρη του γηπέδου ήταν σημαντικός. Χάρη σε αυτόν βασικά και τον Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να φέρει τούμπα το ματς στο Περιστέρι και έτσι να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην διαβολοβδομάδα, που έρχεται.

Με τον Καλαϊτζάκη μιλήσαμε αμέσως μετά την ματσάρα του Περιστερίου για το πως έγινε η ανατροπή, καθώς και για το ματς της Τρίτης με την Φενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη.

Παναγιώτη, πήρατε μία μεγάλη νίκη σε ένα ματς-θρίλερ, σε μία ματσάρα, που ήταν διαφήμιση για το άθλημα, υπό την έννοια ότι είχε τρομερή εξέλιξη και απίστευτο φινάλε. Πως το είδες;

«Σίγουρα για όσους το είδαν από το σπίτι, για όσους ήταν στην κερκίδα, μπορώ να πω ότι έμειναν ευχαριστημένοι παρότι το σκορ ήταν χαμηλό. Εμείς σίγουρα φεύγοντας από δω δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τους εαυτούς μας. Θα το ξαναδούμε το παιχνίδι, θα δούμε τα λάθη μας. Αλλά τέλος καλό όλα καλά θα πω. Φεύγουμε από δω νικητές, από ένα γήπεδο, όπου δεν ξέρω πόσο καιρό είχαμε να κερδίσουμε. Πέρυσι χάσαμε τρεις φορές. Πρόκειται για μία δύσκολη έδρα και μία πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα, που θα δυσκολέψει και φέτος και μας αλλά και τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε».

Η εικόνα του παιχνιδιού έδειξε ότι ήσουν παίκτης-κλειδί για την ανατροπή του σκορ, το είπε και ο Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου. Εκανες ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας σου…

«Δεν θεωρώ ότι ήμουν παίκτης-κλειδί. Η νίκη γράφεται στην ομάδα. Ο Γκριγκόνις και ο Γκραντ ήταν καθοριστικοί στο τέλος, ο Λεζόρ επίσης. Βγάλαμε κάποιες πολύ μεγάλες άμυνες. Εγώ πάντα είμαι έτοιμος, δουλεύω συνέχεια, και όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου, είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό έκανα και σήμερα (σ.σ. χθες), δεν θεωρώ ότι ήμουν ήρωας ή παίκτης-κλειδί. Επαιξα απλά μπάσκετ».

Ερχεται διαβολοβδομάδα και πρώτα το παιχνίδι με την Φενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη. Πως το βλέπεις;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσουμε. Πέρυσι που παίξαμε εκεί είχαμε μία ιστορική ήττα για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τη νίκη και ύστερα να επιστρέψουμε για το ματς με την Μακάμπι. Θέλουμε να τελειώσουμε την εβδομάδα με δύο νίκες». Τι μήνυμα στέλνεις στον Παπαγιάννη; «Είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Εχουμε κάποιες καλές στιγμές και με την Εθνική και με τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι με βοήθησε πολύ που ήταν η πρώτη μου χρονιά στον Παναθηναϊκό. Θα τα πούμε σύντομα».

Πηγή: sdna.gr

Τι σκέφτονται για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στον Παναθηναϊκό

Previous article

Περιμένει τους διεθνείς ο Γιοβάνοβιτς ενόψει του ντέρμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.