0

Ο Παναθηναϊκός έχει σταθεί άτυχος εκ νέου με τους τραυματισμούς και καλείται να πορευτεί με λύση ανάγκης έως τον Ιανουάριο στα στόπερ.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν πήρε τη «σκυτάλη» και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με καθαρά στόπερ τους Σένκεφελντ και Γεντβάι, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει την… προσευχή του, έτσι ώστε να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο που θα αποδεκατίσει κι άλλο τη θέση των κεντρικών αμυντικών.

Ο Σέρβος τεχνικός, πάντως, έχει μία ακόμη εναλλακτική λύση, που ακούει στο όνομα Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού στο παρελθόν κι όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί να το κάνει εκ νέου, αν και στη μεσαία γραμμή έχει δώσει άλλη πνοή στον Παναθηναϊκό.

Επίσης υπάρχουν και οι νεαροί Σιδεράς και Φικάι που ήταν μαζί στην καοκαιρίνη προετοιμασία και όλοι έχουν να λένε μόνο καλά λόγια για την αξία τους.

Δεδομένα, το «τριφύλλι« ανοίγει ξανά τη συζήτηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να γεμίσει ξανά η θέση στην οποία αυτή τη στιγμή πονάει λόγω των τραυματισμών.

«Κίνδυνος» να μη βγουν εισιτήρια για τον αγώνα με την Ρεν!

Previous article

Τα χρήματα που θέλει ο Μπρινιόλι για να υπογράψει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.