0

«Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιογράμματα», ανέφερε ο Χάρης Δούκας για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων ρωτήθηκε για το θέμα του Βοτανικού κι εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, βάζοντας μάλιστα στο τραπέζι και μία νέα πρόταση για τη Λεωφόρο.

«Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς. 

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης», ανέφερε.

Από που και πως θα «ψωνίσει» στόπερ τον Ιανουάριο

Previous article

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου και 1,5 μήνα εκτός δράσης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.