0

Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη εξίσωση με τους στόπερ και το θέμα είναι και ποιοι μπορούν να παίξουν μέχρι τη μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός πάει την Κυριακή (22/10, 19:30) να παίξει μεγάλο ντέρμπι όπως είναι το καθένα με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά, εκτός έδρας. Εκεί που πέρυσι έχασε και η ΑΕΚ τον προσπέρασε μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός που δεν είχε έως να προκύψουν οι τραυματισμοί ιδιαίτερα μεταγραφικά να αγχώνεται αλλά έχει ζητήματα με τις ανανεώσεις. Μπρινιόλι, Κώτσιρας, είναι μέτωπα που πρέπει να κλείσουν.

Ήρθαν όμως οι τραυματισμοί και λίγο άλλαξαν το σκηνικό. Στα στόπερ. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει κίνηση για αυτό το σημείο του γηπέδου.

Δε βγαίνει η κατάσταση με Σένκεφελντ, Γεντβάι. Μέχρι πότε θα παίζουν οι δυο τους. Το Κυριακή, Πέμπτη σε υψηλή ένταση δεν είναι εύκολο. Είναι σχεδόν αδύνατο.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα κάνει την κίνηση του για στόπερ μια και ο Πάλμερ-Μπράουν θα επιστρέψει μετά από ένα μήνα και ο Μάγκνουσον υπέστη τη ρήξη χιαστού.

Αλλά το θέμα είναι και αγωνιστικό έως και την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου. Δε θα μπορέσουν να παίξουν όλα τα ματς οι Σένκεφελντ, Γεντβάι. Είναι δύσκολο.

Άρα θα πρέπει σε κάποιο ματς είτε από την αρχή, είτε μέσα στον αγώνα να επιστρατευτεί και κάποιος που δεν είναι στόπερ για να καλύψει αυτό το σημείο του γηπέδου.

Η λογική λέει π.χ. Αράο αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Δέκα λύσεις δεν υπάρχουν αλλά με τον Γιοβάνοβιτς κανείς δεν μπορεί να είναι και σίγουρος.

Απίστευτο: Ξέρετε πόση είναι η διαφορά αξίας στις ενδεκάδες Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού;;

Previous article

Ανάρτηση της UEFA με πράσινο «άρωμα»! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.