0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι για την 4η αγωνιστική της Euroleague (20/10, 21:15) και ο Κώστας Αντετοκούνμπο στάθηκε στις κακές εκκινήσεις της ομάδας του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει ήδη πίσω την άσχημη εμφάνιση στην Τουρκία και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με την οποία έφτασαν στο 1-2 ρεκόρ μετά τα πρώτα ματς και κοιτάζουν μόνο το παιχνίδι με την Μακάμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

«Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σήμερα βλέποντας βίντεο από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρ και να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα» δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αποφεύγοντας τα καλάθια από αιφνιδιασμούς. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Όσο για τα άσχημα ξεκινήματα της ομάδα στα τελευταία ματς: «Ισχύει ότι σε κάποια ματς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε ως ομάδα το τι φταίει. Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να διορθώσουμε άμεσα».

Στην κορυφή του Top-10 ο Λεσόρ! (Vid)

Previous article

Όταν κάνεις “άλογα” τους Ακέ και Φαν Ντάικ τότε ανήκεις στο πιο υψηλό επίπεδο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.