0

Πώς επηρεάζεται ο όμιλος του Παναθηναϊκού στο Europa League από τη Μακάμπι Χάιφα.

Δεν είναι λάθος να πει κανείς πως ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά άτυχος με τα δεδομένα που μπήκαν στον όμιλό του στο Europa League λόγω Μακάμπι Χάιφα. Εκείνος ταξίδεψε κανονικά στο Ισραήλ και άφησε εκεί δύο βαθμούς λίγες βδομάδες νωρίτερα με τον αγώνα να τελειώνει με 0-0.

Τα όσα έχουν γίνει έκτοτε, αφήνουν το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα στο Ισραήλ. Ο αθλητισμός γενικότερα έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παίκτες δεν μπορούν να μείνουν στη χώρα, ενώ εκεί δεν μπορεί να φιλοξενηθεί κανένα παιχνίδι.

Εδώ και μέρες περίμεναν άπαντες την απόφαση της UEFA για τα επόμενα ματς των ισραηλινών ομάδων. Τελικά την Πέμπτη (19/10) έγινε ξεκάθαρο πως κανένα παιχνίδι δεν θα γίνει στο Ισραήλ μέχρι νεωτέρας. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός ίσως να είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που έπαιξε στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα.

Από εκεί και πέρα, η UEFA ανακοίνωσε πως και ο αγώνας της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα θα, που θα γινόταν αυτή την Πέμπτη (26/10), θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Λογικό φυσικά από τη στιγμή που το Ισραήλ είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Μόνο που όλα αυτά έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα συνολικά στον όμιλο με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει χαμένος με την όλη υπόθεση έχοντας αντιμετωπίσει εκτός τους Ισραηλινούς.

Ανάρτηση της UEFA με πράσινο «άρωμα»! (Vid)

Previous article

Ανάλυση: Η αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.