0

Ο Τάσος Νικολογιάννης για το ντέρμπι αιωνίων και τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γι’ αυτό.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των «πράσινων», όπως και τις εκτιμήσεις του για την ενδεκάδα.

«Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κάνει το παιχνίδι του, να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό και να μην τον αφήσει να πιέσει, όπως κάνει εντός έδρας, ενώ αν μπορεί να έχει αυτός την μπάλα. Πρέπει να είναι αποτελεσματικός στις φάσεις του ο Παναθηναϊκός, να αποφύγει τα λάθη που του κόστισαν στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει πέντε ντέρμπι, βάζω μέσα και τα playoffs. Υπάρχει μεγάλη δίψα και κίνητρο, πάντα υπάρχει σε τέτοια ματς και από τις δύο πλευρές», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, τόνισε πως αρκετές θέσεις δείχνουν κλειδωμένες αλλά υπάρχουν και διλήμματα. Όπως για παράδειγμα το αν θα βάλει Τσέριν ή Βιλένα στο «8» και Τζούριτσιτς ή Μπερνάρ στο «10».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

Το «πρέπει» στο ντέρμπι και η ενδεκάδα

Previous article

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-106: Εκπληκτικός Παναθηναϊκός με 20 τρίποντα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.