0

Γιατροί που αλλάζουν τις αρχικές τους γνωματεύσεις αφού θυμήθηκαν τις βραβεύσεις και τις καλές σχέσεις με το γηπεδούχο σωματείο. Ο Χουάνκαρ στο νοσοκομείο και ένα ντέρμπι στον «αέρα». Το… βασίλειο της ζούγκλας, για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε στο Φαληρικό γήπεδο, όπου ισχύουν προφανώς διαφορετικοί νόμοι.

Η κουβέντα θα γίνει αναφορικά με το πόσο τραυματίστηκε ο Χουάνκαρ, αν αυτό «σήκωνε» οριστική διακοπή του αγώνα κι αν ο γιατρός που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη ήταν τόσο βέβαιος για την υγεία του Ισπανού, ώστε να μην μπει στον κόπο να υπογράψει πως ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να συνεχίσει το ματς.

Ένα βασικό θέμα πάντως, είναι πως ακόμη μία φορά στο «Καραϊσκάκης» έχουμε ακραία φαινόμενα. Αυτή τη φορά με την κροτίδα δίπλα σε ποδοσφαιριστές που προθερμαίνονται. Μιλάμε για το γήπεδο όπου διεξήχθη ο τελικός του UEFA Super Cup. Ένα απ’ τα πιο σύγχρονα της χώρας, όπως το διαφήμιζε με κάθε τρόπο η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της γηπεδούχου ΠΑΕ και της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, μέσω του κλειστού κυκλώματος καμερών που υπάρχει κι ελπίζουμε αυτή τη φορά να λειτουργούσε, να βρει αυτόν που έριξε την κροτίδα. Να παραδοθεί στη δικαιοσύνη κι από εκεί και πέρα, να αποφασίσει κι ο ίδιος ο Χουάνκαρ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του. Πέραν των αυτονόητων ποινών που προβλέπονται από το νόμο.

Το νόμο της Ελλάδας και όχι τους νόμους του… κρατιδίου του Πειραιά. Θα είναι ντροπή και ξεφτίλα για την χώρα, για την κυβέρνηση, για το υπουργείο προστασίας του πολίτη, για την αστυνομία, να μην κατορθώσουν να κάνουν έστω αυτό, εντοπίζοντας τον ένοχο που πέταξε την κροτίδα μέσα σε γήπεδο όπου διεξαγόταν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Άψογο «πράσινο» παιχνίδι μέχρι την διακοπή….

Previous article

Δούκας: «Είμαι Παναθηναϊκός και το γήπεδο θα γίνει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.