0

«Ήταν επιτέλους καιρός να σε αφήσουν να παίξεις» έγραψε ο Τζέιμς Γκιστ συνοδεύοντας το video με τα highlights του Κώστα Αντετοκούνμπο από το παιχνίδι με το Λαύριο για την Basket League.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν είχε μέχρι σήμερα τις ευκαιρίες εκείνες που θα του επιτρέψουν να δείξει τι μπορεί να καταφέρει στο παρκέ.

Ο μικρός αδερφός του Γιάννη ήταν εκ των κορυφαίων, αν όχι ο κορυφαίος, του Παναθηναϊκού στην ευρεία νίκη επί του Λαυρίου (111-75) για το 3/3 στην Basket League, ευστοχώντας μάλιστα σε τρίποντο, και ο βετεράνος Αμερικάνος δημοσίευσε video με ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του γράφοντας με νόημα πως «ήταν επιτέλους καιρός να σε αφήσουν να παίξεις».

Πού απευθυνόταν και γιατί δεν διευκρίνισε ο Γκιστ. Εκ της δημοσίευσης πάντως ήταν εμφανές πως έχει μεγάλη αδυναμία στον Αντετοκούνμπο, τον πιστεύει και θεωρεί πως διαθέτει το «πακέτο» για να τον… διαδεχθεί, κάποια στιγμή, στις καρδιές των οπαδών του  «Τριφυλλιού».

Ο ίδιος υπήρξε δεδομένα ένας πολύ επιδραστικός παίκτης στη μετά Ομπράντοβιτς εποχή που προέκυψε μάλιστα από… σπόντα, όταν έγινε εκείνη η ανταλλαγή με τον Άντι Πάνκο. Ίσως γίνει κι ο Κώστας τέτοιος…

 

Έτοιμος για Ρεν ο Παναθηναϊκός – Η αποστολή – Εκτός ο Χουάνκαρ

Previous article

Πρόβλημα με Μαντζούκα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπασκόνια – Την Πέμπτη κρίνεται η συμμετοχή του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.