0

Ο Μπαλτσερόφσκι μίλησε για την μεταγραφή του στο «Τριφύλλι» και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «Eurohoops»:

– Τι περιμένεις από τη νέα πρόκληση του Παναθηναϊκού;

«Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Δεν περιμένω να είναι εύκολο, είναι μια δύσκολη πρόκληση για μένα, όμως αν δεν θέτεις ο ίδιος προκλήσεις στον εαυτό σου, μένεις στάσιμος. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο».

– Ζήτησες συμβουλές από τον Ματέους Πονίτκα;

«Τον ρώτησα πολλά πράγματα, αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό και θα μείνει μεταξύ μας».

– Έμαθες πριν φτάσεις πληροφορίες για το λεγόμενο «τρελό» πλήθος του ΟΑΚΑ;

«Μίλησα στον Πονίτκα για τα πάντα, για τους οπαδούς, για τον σύλλογο».

– Πώς ήταν η πρώτη εμπειρία σου στο ΟΑΚΑ;

«Ήταν κάτι τρελό! Νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή, θα έρθουν ακόμη περισσότεροι οπαδοί και δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, με τέτοιους φαν να υποστηρίζουν και εμένα και την ομάδα μου. Αυτό είναι τρελό και κάτι που σου δίνει περισσότερη ενέργεια, αλλά και την περηφάνια να εκπροσωπείς αυτόν τον σύλλογο».

– Ο Παναθηναϊκός πέρασε κάποιες κακές σεζόν. Αισθάνεσαι την πίεση και τις προσδοκίες από όλες τις μεγάλες μεταγραφές;

«Έχουμε υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν. Με τους μεγάλους στόχους έρχεται και η μεγάλη πίεση. Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη γι’ αυτό. Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague, επομένως πρέπει να “δεθούμε”, να είμαστε κοντά και σίγουρα θα πετύχουμε».

– Υποθέτω ότι απαιτείται χρόνος για τις ομάδες με πολλούς νεοφερμένους. Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε και ποιος είναι ο στόχος της σεζόν;

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κάθε μέρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και μαθαίνουμε γρήγορα. Θα καταλαβαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου όλο και περισσότερο, βήμα προς βήμα».

– Ποιος είναι εκείνος που σε βοηθά περισσότερο στα αποδυτήρια;

«Για μένα νομίζω ότι είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Κάιλ Γκάι και ο Δημήτρης… Όχι, περιμένετε… Είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις».

– Και αυτός που είναι ο πιο ομιλητικός;

«Θα έλεγα ο Κάιλ Γκάι».

– Ο προπονητής Αταμάν μοιράστηκε μερικά ιδιαίτερα λόγια για σένα και τη συνεισφορά σου. Πώς είναι η συνεργασία μαζί του;

«Θέλω να πω ότι είναι κάτι πολύ καλό. Είναι η πρώτη χρονιά μου στην Εuroleague, είναι μία νέα και μεγάλη πλατφόρμα και νιώθω περήφανος που με ήθελε σε αυτή την ομάδα, να είμαι στο ρόστερ του. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύοντας μαζί του πολύ σκληρά. Είναι σπουδαίος προπονητής και, στο τέλος, θα καταφέρει να κάνει αυτή την ομάδα να λειτουργήσει και να πετύχει».

 

Σάββατο πρωί η απόφαση για το ντέρμπι!

Previous article

Γιατρός Παναθηναϊκού: «Ρώτησα τον Γώγο αν θα έβαζε τον Χουάνκαρ να παίξει και είπε “προφανώς και όχι”»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.