0

Ο Φώτης Ιωαννίδης έφτασε τις 60 συνεχόμενες συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα και αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες και ηγέτες της ομάδας τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων.

Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν και αυτό αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που τον χρησιμοποιεί. Η «LiveSport» έχει αποκαλύψει έναν εντυπωσιακό αριθμό συνεχόμενων συμμετοχών του ποδοσφαιριστή σε αγώνες, και έφτασε, στον αγώνα κόντρα στην Ρεν.

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια σε έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Από τότε, έχει συμμετάσχει σε 59 συνεχόμενους αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι στον αγώνα με την Ρεν σημείωσε την 60η συνεχόμενη συμμετοχή του με τη φανέλα της ομάδας, είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επίδοση που σπάνια συναντάται στον σύγχρονο αθλητισμό. Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε δύο τραυματισμούς, αλλά ευτυχώς αυτοί δεν συνέβησαν κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών του!

Αυτά είναι τα αγωνιστικά πριμ από την Uefa που έχει πάρει μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός

Previous article

Όλα για όλα κόντρα στην Μπασκόνια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.