0

Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League, επικρατώντας του Μίλωνα με 3-0 σετ (25-22, 25-13, 42-40) σε ένα ματς με δύο σετ… διαφήμιση του βόλεϊ. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Κασαμπαλής στο επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να κάνουν λάθη από τη γραμμή των εννέα μέτρων και να παίρνουν σύντομους πόντους. Αμφότερες εναλλάσσονταν το προβάδισμα και καμία από τις δύο δεν έπαιρνε διαφορά ασφαλείας. Το σκορ έφτασε στο 21-21, με τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα σερί 2-0 και να παίρνει απόσταση δύο πόντων με 23-21. Οι «πράσινοι» διατήρησαν το +2 (24-22) και εκμεταλλευόμενοι το πρώτο του set ball κατέκτησαν το σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι, τόσο στην επίθεση όσο και στο μπλοκ. Βρέθηκαν στο +4 (10-6), το οποίο στη συνέχεια διπλασίασαν (18-10). Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν πολύ καλή από τη θέση του σερβίς, βάζοντας δύσκολα στην υποδοχή των παικτών του Μίλωνα. Η διαφορά ήταν αδύνατο ν’ ανατραπεί από τους φιλοξενούμενους, με τον Παναθηναϊκό να διπλασιάζει τα σετ του με 25-13.

Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση πράγμα το οποίο έκαναν στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ κάνοντας διαχείριση μίας διαφοράς δύο πόντων. Ο Παναθηναϊκός στο προβάδισμα του Μίλωνα βρήκε απαντήσει με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο στην τελική ευθεία. Τόσο ο Μίλων, όσο και ο Παναθηναϊκός είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το σετ, όμως η αυταπάρνηση των παικτών μέσα στο τερέν ήταν ικανή για να προσφέρει στους θεατές ένα εκπληκτικό σετ. Αμφότερες οι ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 40-40, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το απαραίτητο σερί για να κλείσει το σετ με 42-40 και να κερδίσει τελικά το ματς με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-22, 25-13, 42-40

Μπροστά στις εξετάσεις του Χουανκάρ στο νοσοκομείο “Υγεία” ήταν και ο γιατρός του Ολυμπιακού, χωρίς ενστάνσεις!

Previous article

Απίθανη γκολάρα του Χάρι Κέιν πίσω από τη σέντρα (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.